Nyheter

Vi åker på mässa till Göteborg fredagen den 16 november. SweDental är Sveriges största fackmässa för tandvård. Vi tar del av nya material och metoder och kommer tillbaka uppdaterade med det senaste inom modern tandvård. Välkomna åter på måndag!

Öppet hus 1/9

29.08.2018

Vi håller öppet lördag 1/9 10-13. Kom in och titta på kliniken! Vi bjuder på kaffe och det finns möjlighet att lista sig eller boka tid. Välkomna!

AirFlow

29.08.2018

Nu går det bra att boka tid för airflow hos vår tandhygienist. Hon rengör då dina tänder från tandsten och missfärgningar så att du får fräsch och ren känlsa i munnen. Vi utför även blekning.

Vi monterar, installerar, kaibrerar och står i men har ännu lite kvar. Du kan anmäla dig här på hemsidan eller komma förbi lokalen mellan 9 och 15 denna vecka. Välkommen!

Alla våra hantverkare och installatörer jobbar nu för fullt för en uppstart i början på juli. Eftersom det arbetas så intensivt i lokalen så kan vi inte ha telefonen igång än men svarar på frågor och tar emot nya kunder via hemsidan. Telefonen beräknas vara i funktion 2 juli.

Vi följer Folktandvårdens taxa och är kopplade till Försäkringskassan så att du kan ta del av det statliga tandvårdsstödet.

Nya patienter

01.03.2018

Vi tar nu emot intresseanmälningar. Fyll i formuläret under kontaktfliken så hör vi av oss!

Kliniken

01.03.2018

Nu har vi kommit igång med ombyggnaden! Till sommaren har Vetlanda en ny tandvårdsklinik.